Om os

Vi skal tilbage til 1976. Det var året hvor Stenlille Radio blev etableret og i 1993 kom butikken  Sorø Radio med. I 1996 blev butikken i Stenlille lukket og i 2001 overtog jeg Butikken efter mine forældre.

I dag har vi en butik på 200 m2 og i modsætning til butikker i almindelighed, så har vi eget værksted som selvfølgelig varetager reparationer, antenne og parabol opgaver samt montage af tv og anlæg Både hos erhverv og i private hjem. Og med fem ansatte der jævnligt er på de kurser der bliver tilbudt i branchen, føler vi os godt rustet til fremtiden.

Som Panasonic Center er Panasonic naturligvis vores primære produkt. Men vi handler også med andre kvalitets-mærker som JVC, Pioneer, Mistral, Grundig, Pure, Henry Kloss, Triax m.m. Det vil sige at vi har aftaler med leverandører der gør det muligt for os at lave en god total løsning til vores kunder.

Udover radio og tv handler vi også med antenner, paraboler, computere, Nemme mobiltelefoner uden abonnement, kamera, cdér og dvd-film & spil.

Vi blev Panasonic Center, da Foreningen startede i 1986, men har også haft prøver andre koncepter men i 2003 kom vi tilbage til Panasonic Centerforening. Vores kunder ved at Panasonic er et kvalitetsprodukt. Når vi samtidig er stolte af at lægge navn til produkterne, og når kunderne er trygge ved at møde den samme person, hver gang de handler hos os, så opnår vi vital tillid.

Vi er selvfølgelige glade for at også vores kunder har taget godt imod vores beslutning om at blive Panasonic Center, for når vi primært koncentrerer os om et mærke – så bliver vi naturligvis specialister i Panasonic. Den viden kommer naturligvis vores kunder til gode.

Vi har også selv glæde af at være med I Panasonic Centerforening, da vi bliver supporteret af et professionelt bagland inden for teknisk service, markedsføring m.m. så kan vi koncentrere os om kunde-service.

Til slut er der ikke andet at sige end vi glæder os til at betjene dig både på nettet og selvfølgelig også i forretningen.

Åbningstider i butikken.

Mandag – Onsdag   kl. 9.30 til 17.30

Torsdag – Fredag    kl. 9.30 til 18.00

Lørdag                     kl. 9.30 til 14.00

Henrik Endahl