Privatlivs politik

Privatlivs politik
Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.
www.soroeradio.dk andvendes log statistik med det formål, at optimere websitet og dets funktionalitet.
Personlige oplysninger
 

Persondatapolitik for Sorø Radio (cvr: 25865863)          

 

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

 

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Sorø Radio er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.
 
Sorø Radio     
v/Henrik Endahl Petersen
Absalonsgade 1a
4180 Sorø
CVR-nr.: 25865863
Telefon: 57820060
E-mailadresse: soroe.radio@ptcenter.dk
 

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

 
Når du melder dig ind i Club Panasonic, indsamler vi følgende personoplysninger:
                                                                                                                  
   
Videregivelse af indsamlede oplysninger:
Persondata vedr. dit Club Panasonic medlemskab videregives til vor kæde (Panasonic Centerforening). De står for udsendelsen af clubmails og håndtering af udvidet garanti.
 
Opbevaring af dine personoplysninger:
                             Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe du ønsker at være medlem af Club Panasonic.
 
Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:
   
Hvor dine personoplysninger stammer fra:
   
Opbevaring af dine personoplysninger:
   
 
 
Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:
   
Hvor stammer dine oplysninger fra:  
Videregivelse af indsamlede oplysninger:
 

 

 
Opbevaring af dine personoplysninger:
   

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:

 

 

 

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
 
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.
 
Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
 
Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
 
Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
 
Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
 
Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
 
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
 
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
 
Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.
 
Dokumentoplysning
Dette er 1 version af Sorø Radio persondatapolitik skrevet 24/5-2018.